Uusia palveluita

Kasvoalueen lymfahieronta (60 min) 59 €

Lymfahierontaa suositellaan erityisesti turvotusten poistoon, aknen ja rosacean hoitoon, stressiin, vanhenemisilmiöiden ehkäisyyn ja ihon kimmoisuuden ylläpitoon. Lymfahieronnasta saa erinomaista apua paranemiseen esim. silmäluomileikkausten yhteydessä. Lymfahieronta sopii kaikille terveille ihmisille rentoutushoidoksi.

Lymfahieronta on kevyttä, pumppaustyylillä tapahtuvaa imunesteen kiertoa nopeuttavaa hierontaa. Sen tarkoituksena on saada kudoksessa oleva ylimääräinen neste imusuoniin ja kehosta pois. Lymfahieronta vilkastaa aineenvaihduntaa, rauhoittaa autonomista hermostoa, tehostaa elimistön puolustusjärjestelmää, normalisoi ihon toimintoja ja estää vanhenemismuutoksia. Lymfahieronnasta on saatu apua esimerkiksi luomien turvotukseen, silmäpusseihin, kyynelkanavaongelmiin, krooniseen nuhaan ja poskiontelotulehduksiin. Kasvojen alueen lymfahieronnasta voi saada apua myös niskan ja leuan alueen lihasjännitykseen, hampaiden kiristelyyn ja päänsärkyyn. Lymfahieronta rentouttaa stressaantuneita, puhdistaa elimistöä, elvyttää ja rauhoittaa.

Kasvoalueen lymfahierontaan voidaan liittää myös kasvohoito, jolloin hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lymfahieronnan, naamion ja kosteusvoiteet.

kasvolymfa

Maskne-kasvohoito (50 min) 55 €

Maskne-kasvohoito on nopea ja tehokas apu maskin käytön aiheuttamiin iho-ongelmiin. Kasvohoito parantaa ihon hygieniaa, rauhoittaa mahdollista tulehdusta ja vahvistaa ihon omaa suojaa. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon esikäsittelyn, kuorinnan, ihon hygieniaa parantavan ja suojaavan paikallishoitotuotteen, naamion, tulehdusta rauhoittavan seerumin sekä päivä- tai yövoiteen.

Maskne-kasvohoito

Hemmottelujalkahoito (75 min) 59 €

Jalkahoito jaloille, joissa ei ole kovettumia eikä känsiä. Jalkahoitoon sisältyy jalkakylpy, jalkojen ihon kuorinta, hieronta ja naamio, kynsien leikkaus, viilaus ja kynsinauhojen siistiminen. Kynsienlakkaus 5 €:n lisämaksusta, johon sisältyy pieni kynsilakkapullo mukaan otettavaksi.

jalkahoito

Jätä kommentti