Tiedoksi

Joudun jäämään pitkälle sairauslomalle, jonka ajan teitä palvelee Rosita Rajala. Emme myy toistaiseksi lahjakortteja, mutta toki otamme vastaan aiemmin ostettuja – ja toivonkin että käyttäisitte ne. Palveluvalikoimaan tulee jonkin verran muutoksia, toivottavasti teitä paremmin palvelevia. Toivon, että käytätte edelleen Kauneushuoneen palveluja.

Terveisin,
Kati/Kauneushuone Nymphaea

Iloinen tervehdys!

Olen Rosita ja aloitan Katin sijaisena Kauneushuone Nymphaeassa. Olen käynyt Katin kanssa saman yksityisen koulun nimeltään Kauneuskoulutus Baroque. Olen jo aivan nuoresta saakka haaveillut kosmetologin urasta, mutta syystä, tai toisesta unelman toteutus on odottanut ja olen valmistunut aiemmin mm. lähihoitajaksi. Lopulta totesin, että työn täytyy olla enemmän, kuin velvollisuus. Työhön kuluu kuitenkin niin suuri aika ihmisen elämästä, että siitä tulisi nauttia ja parastahan olisi, että se olisi enemmänkin elämäntapa, jota opiskella koko ajan lisää. Nyt olen viimein päässyt tähän unelmaan käsiksi laadukkaan koulutuksen kautta.

Luonteeltani olen iloinen, sosiaalinen ja positiivinen. Työssäni olen huolellinen ja ehkä vähän liikaakin täydellisyyteen tähtäävä. Aikuisena olemme usein todella paljon muita varten ja meitä kiskotaan joka suuntaan ja usein suomme liian vähän huomiota itsellemme. Haluankin luoda jokaiselle asiakkaalleni rentouttavan ja hoitavan hetken ja toivon, että hän voi sulkea hetkeksi arjen odotukset hoitolan ulkopuolelle. Minusta on myös mahtavaa saavuttaa näkyviä tuloksia yhdessä asiakkaan kanssa, esimerkiksi ihon hoidossa.

Palveluni lähtee aina ensisijaisesti asiakkaan tarpeista ja toiveista. Teen monipuolisesti hoitoja kasvohoidoista jalkahoitoihin, sokeroinnista meikkauksiin, unohtamatta tietenkään rentouttavia hierontoja. Aina voi myös kysyä, jos on jokin erilainen toive, kuin listasta löytyy.

Lämpimästi tervetuloa ihaniin hoitoihin!
Rosita

Rosita

Jätä kommentti