Sääret sileäksi sokerilla

Ihokarvojen poisto sokeroinnilla

Sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka myös hoitaa ihoa kevyesti kuorien. Se sopii kaikille ihotyypeille, kuivaihoiset hyötyvät sokeroinnista karvanpoistomenetelmän lisäksi ihonhoitona erityisen paljon. Sokeri on hygieeninen, vesiliukoinen tuote. Säännöllisten sokerointikäsittelyjen jälkeen karva muuttuu hennommaksi, ohuemmaksi ja vaaleammaksi. Suositeltava sokerointiväli on esimerkiksi säärille 4-6 viikkoa. Sokerointikertojen välillä olisi hyvä kuoria ja kosteuttaa ihoa. 

Touko- ja kesäkuun tarjouksena sokeroinnit edullisesti naisille:

Säärien sokerointi noin 60 min, 30 €

Kainaloiden sokerointi noin 20 min, 15 €

Bikinilinjan sokerointi noin 30 min, 20 €

Sokerointipaketti: sääret + bikini + kainalot, noin 90 min, 50 €

Säärien sokeroinnin voi valita myös sekä jalkahoidon että kasvohoidon yhteydessä tehtäväksi lisäpalveluksi. Kainaloiden sokerointi voidaan tehdä kasvohoidon lisäpalveluna. Lisäpalveluna on mahdollista tilata nyt myös jalkojen ihon kuorinta klassisen jalkahoidon sekä kasvohoitojen yhteydessä.

Kasvoalueen häiritsevien ihokarvojen poisto

Hoitolassa on käytössä Lycon-kuumavahat kasvoalueen häiritsevien karvojen poistoon. Kuumavahalla karvat saa poistettua tarkasti ja lähes kivuttomasti. Sopii hyvin huulikarvojen poistoon sekä kulmakarvojen siistimiseen.

kesäsääret

Jätä kommentti