Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Uusina palveluina tarjoan ripsien kestotaivutusta ja kulmien laminointia. Kestotaivutuksella ripsiin saa luonnollista näyttävyyttä. Ripset taivutetaan tyvestä ja ne näyttävät pidemmiltä. Kyseessä on kemiallinen käsittely, joka kestää ripsissä 6-8 viikkoa. Uusien suorien ripsien kasvaessa taivutus vähitellen heikkenee. Hoitokäsittely sisältää ripsien kestovärjäyksen.

Kulmien laminoinnilla saa ryhtiä ja tuuheutta kulmiin. Kulmat käsitellään kiinnitys- ja taivutusaineilla, kestovärjätään sekä muotoillaan. Karvat ovat helpommin hallittavissa ja ne pysyvät paremmin paikallaan. Laminointi kestää 3-6 viikkoa karvan laadusta ja kasvunopeudesta riippuen. Laminointi poistuu kulmista karvojen uusiutuessa.

Ennen – Jälkeen

Välittömästi hoitokäsittelyn jälkeen kulmien ja ripsien koskettelua ja hieromista on vältettävä. Kulmat ja ripset tulee pitää kuivana 24 h käsittelyn jälkeen.

Ripsiseerumin käyttö on suositeltavaa sekä taivutuksen että laminoinnin jälkeen. Se uudistaa, kosteuttaa ja elvyttää käsiteltyä karvaa.

Marraskuun ajan tutustumistarjouksena ripsien kestotaivutus tai kulmien laminointi, 40 €, molemmat samalla kertaa 75 €. Muuna aikana kestotaivutus 60 €, laminointi 50 €, molemmat samalla kertaa 99 €.

Tulethan kestotaivutukseen ilman silmämeikkiä!

Jätä kommentti