Palvelut

Kasvohoidot

Uutuus – Caviar Mask -hoito (75 min) 79 €
Kiinteyttävä. Kosteuttava. Kohottava.
Ylellinen kaviaarihoito, johon kuuluu alkupuhdistus, tehokas kuorinta, hieronta c-vitamiiniseerumilla, kiinteyttävä, kohottava ja napakoittava naamio sekä loppuvoiteet. Kasvojen hoitoon käytetään alkupuhdistuksesta lähtien kuorivia tuotteita ja tehokkaita vaikuttavia aineita, kuten kosteuttavaa hyaluronihappoa, aminohappoja ja peptidejä. Hoito on todellinen pikalifting kasvoille!

Uutuus – Exfosil Ruby -rubiinikuorinta 340 €  (sisältää 3 kerran sarjahoidon + kotihoitotuotteet)

Exfosil Ruby -rubiinikuorinta on Anna Lotanin tehokkain sarjahoito. Tätä luonnollisesti ihoa uudistavaa käsittelyä suositellaan erityisesti ikääntyvälle iholle. Exfosil Ruby -rubiinikuorinta kolmen kerran tehosarjahoito aktivoi ihon uusiutumisprosessia. Rubiinikuorinta kirkastaa ja kiinteyttää ihoa, tasoittaa ihon rakennetta madaltaen juonteita ja häivyttäen aknearpia sekä tiivistää ihohuokosia.

Exfosil Ruby -rubiinikuorinta tehdään sarjahoitona terveelle iholle, jossa ei ole tulehdustiloja, esimerkiksi aktiivista aknea tai ruusufinniä. Suositeltu hoitomäärä on 3 kertaa, 3-4 viikon välein parhaan hoitotuloksen saamiseksi. Käsittelyn kesto ja voimakkuus sekä kuorinnan teho määritetään yksilökohtaisesti ihon rakenteen ja hoitotavoitteiden mukaisesti kasvojen eri alueille. Exfosil Ruby -rubiinikuorinnalla voidaan erityisen hyvin vaikuttaa yksityiskohtaisesti häiritsevimpiin alueisiin kasvoilla. Kuorinta tehdään käsin tehokkailla aineilla, ilman laitteita. Hoidossa käytetään mm. rubiini- ja kvartsikiteitä kuorivina ainesosina, millä ihoa kevyesti hiotaan.

Ihonhoidon aloituspaketti (120min) 85 €
Ihonhoidon aloituspakettiin sisältyy alkukartoitus, ihoanalyysi, sinun ihollesi räätälöity klassinen kasvohoito (alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamio & kosteusvoiteet) sekä ohjeet ja vinkit ihosi kotihoitoon. Lahjaksi saat 35 euron arvoisen tuotepaketin, joka sisältää reilut kokeilupakkaukset ihollesi sopivista tuotteista. Voit kokeilla miltä hoidettu iho tuntuu ja näyttää.

Ihoanalyysikasvohoito (45 min) 45 €
Ihoanalyysi ja pikakasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, naamion ja kosteusvoiteen. Hoidon päätteeksi saat suosituksen Anna Lotan Pro -sarjan kotihoitotuotteista. Kasvohoito-osuus kestää noin 30 minuuttia, mutta varaa analyysiin ja hoitokokonaisuuteen enemmän aikaa.

Klassinen kasvohoito (90 min) 69 €
Klassinen kasvohoito toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan hoitotoiveiden ja ihoanalyysin pohjalta hoitotilanteeseen parhaiten soveltuvia hoitotuotteita käyttäen. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta (25 min.), naamio, kosteusvoiteet sekä kulmien siistiminen tai huulikarvojen poisto kuumavahalla. Klassinen kasvohoito on aina varma valinta.

Timanttinen kasvohoito (90 min) 84 €
Erityisesti hieman epäpuhtaalle aikuiselle iholle suunniteltu hoito, jolla saat puhtaan ja pehmeän ihon, pienemmät ihohuokoset sekä kirkkautta ja kiinteyttä kasvoille. Olisi hyvä, että ihosi olisi jo aiemmin tottunut hedelmähappoihin. Hoito sisältää kasvojen alkupudistuksen, hellävaraisen timanttihionnan, hapotuksen hedelmähapolla, rauhoittavan ja puhdistavan Vihreä tee -naamion, kasvohieronnan ja C-vitamiinibuustauksen sekä kultanaamion.

Timanttihionta (60 min) 59
Timanttihionta tasoittaa, uudistaa ja kirkastaa ihoa. Se auttaa ensimmäisiin juonteisiin ja pinnallisiin aknearpiin. Hoidon jälkeen tuotteet imeytyvät paremmin ihoon. Laitehoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion ja kosteusvoiteen.

Kauneushuone Nymphaea kosmetologi tekemässä kasvohoitoa

Timanttinen kasvohoito (90 min) 84 €
Erityisesti hieman epäpuhtaalle aikuiselle iholle suunniteltu hoito, jolla saat puhtaan ja pehmeän ihon, pienemmät ihohuokoset sekä kirkkautta ja kiinteyttä kasvoille. Olisi hyvä, että ihosi olisi jo aiemmin tottunut hedelmähappoihin. Hoito sisältää kasvojen alkupudistuksen, hellävaraisen timanttihionnan, hapotuksen hedelmähapolla, rauhoittavan ja puhdistavan Vihreä tee -naamion, kasvohieronnan ja C-vitamiinibuustauksen sekä kultanaamion.

Timanttihionta (60 min) 59
Timanttihionta tasoittaa, uudistaa ja kirkastaa ihoa. Se auttaa ensimmäisiin juonteisiin ja pinnallisiin aknearpiin. Hoidon jälkeen tuotteet imeytyvät paremmin ihoon. Laitehoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion ja kosteusvoiteen.

Red Less, rauhoittava ja punoitusta tasoittava kasvohoito, (75 min) 69 €
Herkälle couperosa- ja acne rosacea -iholle suunniteltu lempeä kasvohoito. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, ihon pintakerroksen kosteuttava esikäsittely, syväpuhdistava, erittäin hellävarainen kuorinta ja kasvohieronta (25 min.), tasapainoinen, tulehdusta estävä naamio, akuuttia punoitusta ja kutinaa poistava hoitovoide sekä kosteusvoide. Tarvittaessa kulmien siistiminen tai huulikarvojen poisto kuumavahalla.

Atraumaattinen ihonpuhdistus (60 min) 59 €
Tehokas ja hellävarainen ihonpuhdistus ilman mekaanista puhdistusta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon esikäsittelyn kylmäpehmityksellä, ampullin, ihon syväpuhdistuksen talitukkeumia liuottavalla, hellävaraisella tehoaineella, naamion, seerumin ja kosteusvoiteet. Hoito on yksittäisenä hoitonakin tehokkaasti puhdistava. Hyvien hoitotulosten saamiseksi suositellaan 3-5 kerran sarjahoitoa kolmen viikon välein tehtynä sekä hoitoa tukevien kotihoitotuotteiden käyttöä.

Ihonpuhdistus kuorivalla ultraäänellä (60 min) 59 €
Ihonpuhdistus kuorivalla ultraäänellä tai timanttihionnalla. Laitehoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja epäpuhtauksien poiston laitteella, naamion ja kosteusvoiteen.

Syväpuhdistava kasvohoito (105 min) 89 €
Kasvohoito rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, ihon esikäsittelyn, ampullin, ihon syväpuhdistuksen talitukkeumia liuottavalla, hellävaraisella tehoaineella, hedelmähappotehosteen, ihon kuorinnan ultraäänilaitteella (20 min), tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen (max 10 min), huokosia supistavan ja puhdistavan naamion, ihon desinfioinnin korkeataajuuslaitteella sekä kosteuttavan seerumin sekä kosteusvoiteen.

Gradually Lighter, pigmenttimuutoksia vaalentava sekä ihoa uudistava kasvohoito, (75 min) 79 €
Hoito vaalentaa olemassa olevia pigmenttiläiskiä sekä ehkäisee uusien muodostumista. Se myös aktivoi ihon uusiutumista hoitaen näin myös muita ikääntymisilmiöitä. Tehokkain hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla (hoito kerran kolmessa viikossa) sekä hoitosarjaa tukevien kotihoitotuotteiden käytöllä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoa kirkastavan ampullin, ihoa kirkastavan ja kosteuttavan C-vitamiininaamion, hoitoa tehostavan seerumin, hellävaraisen kuorinnan ja hedelmähappotehosteen, kasvohieronnan (25 min.), sekä lopuksi aurinkosuojan sisältävän päivävoiteen tai ihoa uudistavan yövoiteen.

Luksushoito kultanaamiolla (90 min) 79 €
Ylellinen, kosteuttava, uudistava ja ihon elastisuutta parantava kasvohoito normaalille ja kuivalle iholle, ja erityisesti ikääntyvälle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon esikäsittelyn kylmäkosteutuksena, kaksoiskuorinnan: tehokkaan hedelmähappokuorinnan sekä syväpuhdistavan entsymaattisen kuorinnan ja hieronnan (25 min.), kultanaamion, seerumin, kosteusvoiteen sekä kaulan ja silmänympäryksen hoitotuotteet. Lisäksi kulmien siistiminen tai huulikarvojen poisto kuumavahalla.

Kiinteyttävä ultraäänihoito (75 min) 79 €
Kiinteyttävä ja uudistava hoito sisältäen alkupuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan, kiinteyttävän ja kosteuttavan ultraäänihoidon (30 min.) sekä kiinteyttävän ja rentouttavan kultanaamion, aurinkosuojan sisältävän päivävoiteen tai ihoa uudistavan yövoiteen.

Tehokosteuttava ja pehmentävä yhdistelmäkasvohoito (105 min) 89 €
Tehokas hoito erityisesti pintakuivalle, herkälle tai vanhenevalle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteuttavan ampullin ja hyaluronihappotiivisteen imeyttämisen galvaanisella virralla (iontoforeesilaitteella), rentouttavan, verenkiertoa elvyttävän kasvohieronnan (25 min.), rauhoittavan ja pehmittävän naamion, ihoa kirkastavan happihoidon korkeataajuuslaitteella sekä hoitovaikutuksia tehostavan erikoisnaamion. Hoidon päätteeksi kosteus-, kaula- ja silmänympärysvoiteet.

Kosteuttava ja kiinteyttävä yhdistelmäkasvohoito (105 min) 89 €
Antiage-kasvohoito yhdistelmähoitona erityisesti kiinteytystä kaipaavalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan, kiinteyttävän ja kosteuttavan ultraäänihoidon (30 min.), pintaverenkiertoa parantavan hieronnan (25 min.), naamion, seerumin sekä kosteusvoiteet kasvoille, kaulalle ja silmänympäryksille. Tarvittaessa kulmien siistiminen tai huulikarvojen poisto kuumavahalla.

Teholaitehoito aikuiselle iholle (75 min) 79 €
Neljällä eri laitetoiminnolla tehtävä hoito sisältää alkupuhdistuksen, epäpuhtaudet poistavan ja ihoa kirkastavan timanttihionnan, tehoaineiden imeyttämisen ja kiinteyttämisen hoitavalla ultraäänellä. Naamion päältä rentoutetaan kasvolihakset lämminvasaralla ja hoidon päätteeksi iho virkistetään kylmävasaralla sekä levitetään kosteus-, kaula- ja silmänympärysvoiteet.

Miesten kasvohoito (60 min) 59 €
Hoitotoiveiden ja ihoanalyysin mukainen peruskasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen sekä rentouttavan kasvohieronnan.

Kasvohoidot sarjahoitoina
Sarjahoito tehostaa ja nopeuttaa hoitotuloksen saamista. Erityisesti atraumaattista ihonpuhdistusta, pigmenttiläiskiä vaalentavaa hoitoa, kiinteyttävää ultraäänihoitoa sekä kasvoalueen lymfahierontaa kannattaa ottaa sarjahoitona sekä käyttää hoitokertojen välissä suositeltuja kotihoitotuotteita.

Sarjahoitotarjoukset:

Atraumaattinen ihonpuhdistus kolmen kerran sarjana 150 €, viiden kerran sarjana 230 €.

Kiinteyttävä ultraäänihoito Gradually Lighter – kirkastava kasvohoito tai muu räätälöity yhdistelmäkasvohoito: kolmen kerran sarjahoito 200 €, viiden kerran sarjahoito 300 €.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, räätälöidään sinulle sopiva sarja!

Yhdistelmähoito: kasvot ja jalat kuntoon samalla kertaa (150 min) 109 €
Klassinen kasvo- ja jalkahoito yhdistelmähoitona. Säästä aikaa ja rahaa. 

Jalkahoidot

Klassinen jalkahoito (60 min) 59 €
Jalkahoitoon sisältyy jalkakylpy, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen sekä jalkahieronta. Kynsienlakkaus 5 €:n lisämaksusta, johon sisältyy pieni kynsilakkapullo mukaan otettavaksi.

Hemmottelujalkahoito (75 min) 59 €
Jalkahoito jaloille, joissa ei ole kovettumia eikä känsiä. Jalkahoitoon sisältyy jalkakylpy, jalkojen ihon kuorinta, hieronta ja naamio, kynsien leikkaus, viilaus ja kynsinauhojen siistiminen. Kynsienlakkaus 5 €:n lisämaksusta, johon sisältyy pieni kynsilakkapullo mukaan otettavaksi.

Parafiinihaudehoito jaloille (45 min) 30 €
Sisältää jalkojen puhdistuksen, hieronnan sekä parafiinihauteen jaloille.

Yhdistelmähoito:
Kasvot ja jalat kuntoon samalla kertaa (120 min) 109 €
Klassinen kasvo- ja jalkahoito yhdistelmähoitona. Säästä aikaa ja rahaa.

Kauneushuone Nymphaea jalkahoito

Käsihoidot

Käsihoito (45 min) 45 €
Sisältää käsien puhdistuksen, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, käsihieronnan sekä lakkauksen yhdellä värillä.

Parafiinihaudehoito käsille (40 min) 40 €
Sisältää alkupuhdistuksen, käsihieronnan ja parafiinihauteen.

Pehmittävä hoito käsille (40 min) 40 €
Sisältää käsien puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja hieronnan.

Vartalohoidot

Kuumakivihieronta (60 min) 59 €
Baroque Hot Stone -kuumakivihieronta hoitaa tehokkaasti lihasjännittymiä sekä rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Kokovartalohieronta, jossa lihaksia muokataan lämpimien kivien avulla erilaisilla tekniikoilla.

Klassinen vartalohieronta (60 min) 59 €
-kuivaharjauksella (70 min) 69 €

Meikit

Meikinopastus (75 min) 59 €
Opastan sinua meikin teossa ja etsimme yhdessä sinulle parhaiten sopivat ARTDECO-meikit. Mikäli päädyt ostamaan meikkituotteita, niiden hinta vähennetään meikinopastuksen palvelumaksusta.

Päivämeikki (45 min) 40
Kevyt päivämeikki ARTDECO -meikeillä.

Juhlameikki (60 min) 59
Juhlava meikki ARTDECO -meikeillä. Sisältää muutaman irtoripsitupsun kiinnityksen.

Ripset ja kulmat

Ripsien kestovärjäys (30 min) 20 €
Kulmien kestovärjäys ja siistiminen (30 min) 25 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys & kulmien siistiminen (40 min) 35 €
Ripsien kestotaivutus (60 min) 60 €
Kulmien laminointi (60 min) 50 €
Ripsien kestotaivutus & kulmien laminointi (90 min) 99 €

Kauneushuone Nymphaea kosmetologi tekemässä meikkiä

Karvojen poisto

Ihokarvojen poisto kasvojen alueelta (20 min) 20 €
Sokerointi sääret tai reidet (30 min) 35 €

Sokerointi kainalot (20 min) 25 €

Karvanpoiston kannalta paras karvan pituus on minimissään 3mm. Ennen sokerointia karvan kannattaa antaa kasvaa 3-4 viikkoa. Vältä hikoilua ja deodorantin käyttöä 12 tuntia ennen hoitoa. Vain tervettä ihoa voi sokeroida.

Lisäpalvelut hoitojen yhteydessä, mikäli palvelu ei sisälly hoitopakettiin

Kulmien tai ripsien kestovärjäys 10 €
Kulmien siistiminen 10 €
Tehostava laite 10 €
Erikoisnaamio 15 €
Kasvohieronta 20 €
Mekaaninen puhdistus 10 €
Huulikarvojen poisto kuumavahalla 10 €
Säärten ihon kuorinta 15 €
Parafiinihoito käsille tai jaloille 20 €
Pehmittävä hoito käsille 15 €