Hoitolan kokoonpano

Kosmetologit Sofia Mattila ja Sari Karvinen, kosmetologiset hoidot

SKY-kosmetologi Kati Mäki, kasvohoidot ja kasvoalueen lymfahieronta

Energiahoitaja Åke Wangel, Seitsemän säteen energiahoito

Sofia Mattila

Sofia Mattila

Moikka!

Olen Sofia Mattila Kyröskoskelta, missä pidän päätoimisesti omaa kauneushoitolaa Sofian Kauneuspistettä. Toimin myös Anna Lotan Pro maahantuojalla tapahtumapäivien järjestäjänä. Täällä Nymphaeassa minulla on ilo saada työskennellä kerran viikossa aina keskiviikkoisin iltavuoro painotteisesti. Ihon hyvinvointi on intohimoni, jonka haluan jakaa myös sinun kanssa.

Sari Karvinen

Sari Karvinen

Moikka!

Olen Sari Karvinen. Olen 41-vuotias perheenäiti ja aiemmalta koulutukseltani sairaanhoitaja. Olen opiskellut kosmetologiksi Kauneuskoulutuskeskus Baroquessa ja nyt aloitan työt hoitola Nympheassa kesäkuun alusta. Odottelen tätä uutta kokemusta ja työpaikkaa innolla ja tietenkin pienellä jännityksellä. Erityisesti minä pidän kasvohoitojen sekä hierontojen tekemisestä ja Anna Lotan -tuotesarja on minulle hyvin tuttu. Minua elämässä kiinnostaa sisäinen hyvinvointi ja se miten me itseämme kohtelemme. Kosmetologilla käynti voi olla parhaimmillaan kokemuksena hyvin rentouttava ja hemmotteleva. Hoidon aikana stressitaso laskee, keho rentoutuu ja sitä myöten myös mieli rauhoittuu. Haluankin että hoitoni jälkeen asiakas kokee hehkuvansa sekä ulkoisesti että sisäisesti. Tervetuloa hoitooni 🙂

Åke Wangel

Hei,
olen Åke Wangel, Päivänkehrän säätiön perustajajäsen. Aloitan Kauneushuone Nymphaeassa seitsemän säteen energiahoitojen tekemisen kesäkuun puolivälissä. Seitsemän sädettä ovat perusenergioita (valo, lämpö ja voima), joiden tasolle hoitaja virittyy ja ohjaa energiaa hoidettavaan. Hoito on aina yksilöllinen ja ainutkertainen kokemus, joka tehdään hoidettavan toiveen ja tarpeen mukaan. Hoidot tukevat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Tervetuloa!

Päivänkehrä on hoitola, meditaatio ja luentokeskus sekä kodinomainen henkinen kohtaamispaikka Helsingissä. Päivänkehrän facebook-sivuilta löytyy mm. pitämiäni luentoja. Olemme uskonnollisesti & poliittisesti sitoutumaton säätiö.

Jätä kommentti