First of All – kosteus ennen kaikkea

Kosteuden puute on yksi yleisimmistä ongelmista ihossa. Kaikki ihotyypit hyötyvät kosteuden lisäämisestä ihoon.

Anna Lotan PRO -sarjan ainutlaatuinen First of All -kasvohoito antaa ihollesi uskomattoman hyvän olon tunteen ja välittömät tulokset: ihosi on hoidon jälkeen rauhallinen, tasainen ja täynnä kosteutta.

First of All -kasvohoito perustuu ainutlaatuiseen Cold Hydration -menetelmään, jossa ihoa hellitään biomimeettisillä, ihon luonnollisten ainesosien kaltaisilla kosteuttajilla: Hyaluronihapolla ja eletrolyyteillä.

Elektrolyytit ovat urheilujuomista tuttuja mineraaleja, joita tarvitaan kehon nesteytykseen. First of All hoidon ja tuotteiden avulla voit nesteyttää myös ihoasi, sillä Anna Lotan PRO -sarjan tuotteet sisältävät Kuolleenmeren vettä, jossa on poikkeuksellisen korkea määrä elektrolyyttejä!

Kuolleenmeren vesi sisältää 32% suoloja, joissa on korkea pitoisuus 21 erilaista mineraalia, kuten magnesium, kalsium, bromidi ja kalium. Näistä mineraaleista 12 ei löydy mistään muusta merestä tai valtamerestä.

First of All -hoidon jälkeen voit ylläpitää ihosi kosteuspitoisuutta lisäämällä päivittäiseen kotihoito-ohjelmaasi Moisture Splash -hoitonesteen ja First of All -kosteusseerumin. Molemmat tuotteet sisältävät hyaluronihappoa ja elektrolyyttejä.

Ihonhoito parhaimmillaan on kosmetologisen hoidon ja siihen yhdistetyn itsehoidon kokonaispaketti!

Jätä kommentti