Exfosil Ruby -rubiinikuorinta

Uutuus – Exfosil Ruby -rubiinikuorinta 340 €  (sisältää 3 kerran sarjahoidon + kotihoitotuotteet)

Onko ihollasi ikääntymisen merkkejä tai aknearpia?
Tuntuuko ihosi veltostuneelta, elottomalta tai paksuuntuneelta?
Onko ihohuokosesi suurentuneet?
 
Jos vastasit kyllä, tämä hoito on juuri sinulle.
 
Exfosil Ruby -rubiinikuorinta on Anna Lotanin tehokkain sarjahoito. Tätä luonnollisesti ihoa uudistavaa käsittelyä suositellaan erityisesti ikääntyvälle iholle. Exfosil Ruby -rubiinikuorinta kolmen kerran tehosarjahoito aktivoi ihon uusiutumisprosessia. Rubiinikuorinta kirkastaa ja kiinteyttää ihoa, tasoittaa ihon rakennetta madaltaen juonteita ja häivyttäen aknearpia sekä tiivistää ihohuokosia.
 
Exfosil Ruby -rubiinikuorinta tehdään sarjahoitona terveelle iholle, jossa ei ole tulehdustiloja, esimerkiksi aktiivista aknea tai ruusufinniä. Suositeltu hoitomäärä on 3 kertaa, 3-4 viikon välein parhaan hoitotuloksen saamiseksi. Käsittelyn kesto ja voimakkuus sekä kuorinnan teho määritetään yksilökohtaisesti ihon rakenteen ja hoitotavoitteiden mukaisesti kasvojen eri alueille. Exfosil Ruby -rubiinikuorinnalla voidaan erityisen hyvin vaikuttaa yksityiskohtaisesti häiritsevimpiin alueisiin kasvoilla. Kuorinta tehdään käsin tehokkailla aineilla, ilman laitteita. Hoidossa käytetään mm. rubiini- ja kvartsikiteitä kuorivina ainesosina, millä ihoa kevyesti hiotaan. Kuorintaan suositellaan yhdistettäväksi Post Peel -jälkihoito, joka kosteuttaa ihoa.
 
Exfosil Ruby -rubiinikuorinta kolmen kerran sarjahoitona + kotihoitotuotteet käsittelyn tueksi on yhteensä 340€. Hoito ei ole hemmotteluhoito. Syksy ja talvi ovat parasta aikaa tehdä Exfosil Ruby -rubiinikuorinta. Mikäli hoito tehdään keväällä tai kesällä, tulee iho suojata hyvin porottavalta auringolta. Exfosil Ruby -rubiinikuorintahoidon saat vain Anna Lotan PRO -kosmetologeilta. 

Jätä kommentti