Esittelyssä Anna Lotan PRO:n Sun Select -sarja

Hoitolassa on runsas valikoima laajakirjoisen UVA- ja UVB-suojan sisältämiä aurinkovoiteita. Sun Select -voiteet ovat 2inOne -tuotteita: Jokaiselle ihotyypille on oma päivävoide, jossa on myös aurinkosuoja! Tämän helpompaa ei kasvojen ihon suojaaminen voi olla!

Aurinkosuojatuote kannattaa valita ihotyypin mukaan. Kosteuttava aurinkovoide on paras valinta kuivalle ja normaalille iholle. Epäpuhtaalle tai rasvaiselle iholle hyvä valinta puolestaan on geelimäinen, öljytön tuote, joka ei tuki ihoa. Kasvoille kannattaa käyttää vain kasvoille tarkoitettua aurinkosuojatuotetta, sillä vartalolle tarkoitetut tuotteet saattavat tukkia ihon.

Hyvässä aurinkosuojatuotteessa on myös antioksidantteja. Ne suojaavat ihoa vapailta radikaaleita ja ihosolujen hapettumiselta. Vapaa radikaalit vanhentavat ihoa ennenaikaisesti. Tehokkain suoja valovanhenemista vastaan saadaan käyttämällä antioksidantteja yhdessä UV-suojan kanssa. Lue Mila Andersénin kirjoitus parhaista keinoista suojautua auringon vanhentavia vaikutuksia vastaan.

Sun Select -sarjan voiteet sisältävät kaikki aurinkosuojan lisäksi antioksidantteja!

White Pearl SPF25 Brightening Day Cream for normal to dry skin (sininen korkki) on kirkastava päivävoide normaalille ja kuivalle iholle sekä hyperpigmentoituneelle iholle. Tehokkaat ihoa kosteuttavat ja pehmittävät ainesosat jättävät iholle miellyttävän hyvänolontunteen voiteenlevittämisen jälkeen. Sisältää mm. E-, C- ja B3-vitamiinia, betakaroteenia sekä vihreää teetä. 75 ml, (46,90 €)

Non-Oily Protective Day Cream SPF 50 for delicate oily & combination skin (vihreä korkki)on suojaava päivävoide erityisesti herkälle rasvaiselle ja sekaiholle. Sisältää mm. antioksidantteja: E- ja C-vitamiinia, karoteenia, Dunaliella Salina-uutetta (luonnollinen B12-vitamiinin lähde) sekä ihon hygieniaa parantavia ainesosia. 75 ml, (46,90 €)

Protective UVA Balanced Day Cream SPF25 with wrinkle minimizing effect (vaaleanpunainen korkki) on ympäristötekijöiltä suojaava päivävoide. Se on ihanteellinen päivävoide aikuiselle normaalille ja kuivalle iholle. Voide levittyy helposti ja nimensä mukaisesti minimoi ryppyjä. Sisältää mm. Sepilift DPHP:ta, joka on kasvipohjainen, öljyliukoinen ryppyjä korjaava ainesosa, joka kosteuttaa ja pehmittää iän merkkejä ihossa, antioksidanttina E-vitamiini. 75 ml, (53,30 €)

CalendulaDay Cream SPF 30 (oranssi korkki) on kevyt, kosteuttava ja nopeasti imeytyvä päivävoide normaalille, sekaiholle sekä rasvaiselle iholle. Se sisältää mm. antimikrobisia ja ihon hygieniaa parantavia ainesosia (mirhan eteerinen öljy, undekyleenihappo) sekä ihoa pehmittäviä ja rauhoittavia ainesosia (jojobaöljy, kehäkukkauute). Antioksidantteina E-vitamiini ja Dunaliella Salina -uute.  75 ml, (48,50 €)

Clear Silky Sunscreen Gel SPF30 For all skin types (violetti korkki) – Geelivoide kaikille ihotyypeille, jättää iholle silkinpehmeän pinnan. Erinomainen myös meikkivoiteen alusvoiteena. Sisältää mm. antioksidanttina E-vitamiinia. 50 ml, (46,80 €)

Sheer Mineral Daily Shield SPF 50 with broad spectrum protection (vaalean vihreä korkki) on ihoystävällinen, turvallinen ja tehokas fysikaalinen UV-suojavoide henkilöille, jotka haluavat luonnollisen suojan. Sopii kaikille. Antioksidantteina E-vitamiini, tyrniöljy ja rooibos. 50 ml (37,70 €)

Kuvasta puuttuu:

Protective Moisturizer SPF30 for normal & dry skin (keltainen korkki).  Normaalin ja kuivan ihon kosteuttava ja pehmittävä voide. Kosteuttavina ainesosina Kuolleen meren mineraalit (suolat), jotka ovat elektrolyyttejä ja tunnettuja tehokkaasta kosteudensitomiskyvystään. Sisältää myös antioksidantteja (E-vitamiini, karoteeni, vihreä tee), rauhoittavaa aloe veraa sekä pehmittäviä ainesosia. 75 ml, (45,50 €)

Jätä kommentti