Alkusyksyn kasvohoidot

Kirkastavat ja puhdistavat kasvohoidot ja sarjahoidot

Kesän jälkeen iho on paksuimmillaan, usein tukkoinen ja samean tuntuinen. Osa meistä kärsii maksaläiskistä ja muista voimistuneista pigmenttiläikistä.

Ihonpuhdistus- ja kirkastavat hoidot ovat nyt ajankohtaisia.

Ihonpuhdistushoitoja palveluvalikoimassa ovat: Ihonpuhdistus laitteella, joko timanttihionta tai kuoriva ultraäänihoito; Atraumaattinen ihonpuhdistus sekä Syväpuhdistava kasvohoito. Timanttihionta on paksun ja samean ihon hoito, kuoriva ultraääni sopii paremmin herkkäihoisille epäpuhtauksista kärsiville. Atraumaattinen ihonpuhdistus sopii iholle, jos on mustapäitä ja umpikomedoita. Se on kivuton hoito, sillä siinä ei tehdä mekaanista puhdistusta komedoraudalla.  Syväpuhdistava kasvohoito on tulehtuneen akneihon hoito.

Kaikki hoidot, joissa käytetään hedelmähappokuorintoja tai C-vitamiinia sisältäviä hoitoaineita, kirkastavat ja heleyttävät sameata ihoa. Gradually Lighter -hoito on suunniteltu kirkastavaksi hoidoksi erityisesti maksaläiskistä kärsiville, mutta myös muut heleämpää ihoa kaipaavat hyötyvät hoidosta.

harmoniassa ihosi kanssa

Uutuushoito: Anna Lotan PRO NONI -kasvohoito (75 min) 69 €

Palveluvalikoiman uutuus on NONI-kasvohoito. Se on tehokkaasti ihoa kirkastava, vahvistava ja uudistava kasvohoito, jota suosittelen aurinkokauden rasittamalle aikuiselle iholle sekä stressaavaan elämäntilanteeseen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen kevyesti kuorivalla puhdistusvaahdolla, ihoa tehokkaasti uudistavan ja kirkastavan kuorinnan, ihon esikäsittelyn kylmäkosteutuksena, kasvohieronnan Noni Balsam -voiteella sekä suojaavan kosteusvoiteen.

Noni-hedelmän mehu on Noni Balsam -voiteen ”sydän”. Noni-mehulla on ainutkertaiset ihoa hoitavat vaikutukset: se korjaa ikääntyvää ja vahingoittunutta ihoa.

Lue lisää Anna Lotan PRO NONI -kasvohoidosta: https://annalotanpro.fi/noni-aurinko-ja-iho/

Kasvohoidot sarjahoitoina

 Nyt on hyvä aika aloittaa sarjahoito. Vanha totuus vaan on se, että vaikka moni hoito on tehokas yksittäiskäsittelynäkin, paras tulos saadaan sarjahoidolla ja suositeltujen kotihoitotuotteiden käytöllä.

 Esimerkiksi Atraumaattista ihonpuhdistusta ja Gradually Lighter -hoitoja suosittelen otettavaksi kolmen-viiden kerran hoitosarjoina, hoitokerta noin kolmen viikon välein.

Sarjahoitotarjous elo-syyskuussa: Atraumaattinen ihonpuhdistus tai Gradually Lighter -kirkastava kasvohoito kolmen kerran sarjana 150 €, viiden kerran sarjana 230 €.

Voit varata ajanvarauskalenterista ensimmäisen sarjahoitoajan Atraumaattiseen ihonpuhdistukseen /Gradually Lighter -hoitoon hoidon nimellä tai ottaa yhteyttä ja keskustella ensin asiasta kanssani.

Sarjahoitoja voidaan tehdä räätälöidysti hoitamaan tiettyä ongelmakohtaa. Touko-kesäkuussa teimme hoitosarjan tavoitteena madaltaa huuliryppyjä.  Hoitoon sisältyi hedelmähappokuorintaa, timanttihiontaa huulten ympärysalueelle sekä kiinteyttävää ultraäänihoitoa. Sarja koostui viidestä kerran viikossa tehdystä hoidosta. Asiakas käytti kotihoitotuotteena aamuin illoin huultenympärysalueella Eye & Face Lifting Fluid – voidetta, joka on tarkoitettu silmänympärysihon lisäksi hoitamaan myös muita kasvoalueen pieniä juonteita.

huulirypyt
Kuvat ennen ensimmäistä hoitoa sekä viidennen hoitokerran jälkeen. Hoitosarjan tuloksena pienimmät huulirypyt katosivat, voimakkaammat juonteet madaltuivat.

Myös kiinteyttävää ja kosteuttavaa ultraäänihoitoa kannattaa ottaa välillä sarjahoitona. Hoito noin kerran viikossa. Jatkossa ylläpitohoitona noin kerran kuukaudessa tai kahdessa.

Sarjahoitotarjous elo-syyskuussa kiinteyttävään ultraäänihoitoon tai muuhun räätälöityyn yhdistelmäkasvohoitoon: Kolmen kerran sarjahoito 200 €, viiden kerran sarjahoito 300 €.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, räätälöidään sinulle sopiva sarja!

Jätä kommentti