Äitienpäivä lähestyy, muista äitiä 9.5.

Lahjakortti kauneushoitolaan on mieluinen lahja äidille. Hoitolan valikoimissa on useita erilaisia kasvo-, jalka- ja käsihoitoja sekä hierontoja. Osta lahjakortti verkkokaupasta tai hoitolasta ja anna äidin valita itsellensä mieluisin hoito ja/tai tuote! Verkosta tulostettavan lahjakortin voit laittaa oman äitienpäiväkorttisi väliin, hoitolasta voit ostaa perinteisen paperisen lahjakortin.

Hoitolassa myynnissä myös ihania hoitotuotteita Anna Lotan ja ARTDECO-sarjoilta. Käsi-, jalka- ja vartalovoiteet sopivat hyvin kaikille äideille ja isoäideille. Tuotteita voi ostaa erikseen tai edullisesti settinä.

Kuolleenmeren mineraaleja, kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä sisältävät, pehmittävät ja hoitavat, käsi- ja jalkavoiteet: Mineral Hand Cream 100 ml & Mineral Foot Balsam 250 ml, settinä yhteensä 45 €.

äitienpäivä

Raikkaat, kosteuttavat ARTDECOn käsi- ja vartalovoiteet, jotka sisältävät vihreän teen ja spirulinan uutetta: Moisturizing Body Lotion 200 ml & Moisture Care Hand Lotion 75 ml, settinä yhteensä 24 €.

Voit varata itsellesi oman henkilökohtaisen ostosajan ajanvarauskalenterista tai tulla ostoksille ma 3.5. klo 15-17, to 6.5. klo 16-17 tai la 8.5. klo 13-14.

Tervetuloa!

Jätä kommentti